Har nogen lavet en kærlighedsspion på menstruation?

Harmonies

Jeg så slaget ved synske om det... rædsel, hvad der kunne være sandt eller ej?

Brugerkommentarer

Jeg fik at vide, at dette blod kan fravinde nogen fra at ryge eller fjerne det)) Tipo-handlinger)

Åh, jeg ved det ikke. Alt kan ske! Men jeg har stadig lidt tro (((((

Har en ven. Selvom jeg prøvede at afskrække hende. Som et resultat begik den unge mand selvmord... En trist historie, jeg kender et par eksempler til, når MCH enten drak for meget eller døde. Selvom de advarede pigerne om, at du ikke bliver tvungen sød.

Jeg ved ikke noget om dette... selvom min gudfar er ekstremt overtroisk og tror på alle kætterier... hævder, at hendes bror giftede sig med en kvinde, der er 10 år ældre end hende, hun allerede har 2 døtre, hun og han er omkring 7 år gammel, fortryllet, og hun fortæller alle, at hun har brug for ham i et stykke tid, han har brug for hans penge... Og hun slags spritet drukket på nogen der fascinerede ham i en måned... Og min far siger det... ikke fra kærlighedsformularer blandt mænd, det ødelægger tårnet, men fra kvinder. Min far havde stadig den lille gåtur, og da min mor besluttede at forlade familien (han fik den, og vi var allerede stor), lækkede hans tag specifikt... efter et stykke tid, da alt ordnet sig, siger han selv, at kvinder er værre end nogen kærlighedsformularer.

Jeg hørte om dette))) Jeg hørte også, at mændene så taget går. Generelt, selvfølgelig - komplet tin. Da hun fortalte sin mand om dette, blev han chokeret.

Men hvad kvinder bare ikke gør for at holde en mand (nogle gange en fremmed)

efter at have læst indlægget huskede jeg øjeblikkeligt om dette emne))) de sagde også, at almindelige mennesker ikke kan gøre dette))) det forekommer noget tull for mig, ja, måske er der ejere med superevner, de sandsynligvis

Min ville have dræbt mig, hvis jeg havde drukket ham i måneder, ja, hvis jeg vidste))))))))))))

Sandt nok, manden bliver gal, bliver utilstrækkelig.

kærlighedsfejl til menstruation, der gjorde anmeldelser

# 1 gæst_Siburobjef_ *

Stave på menstruation refererer til den type ritualer, der har en stærk effekt. Dog ikke alle praktiserende tryllekunstnere anser denne ritual for at være sikker. Der er en opfattelse af, at dens adfærd kan påvirke en mand negativt. En trylleformular ved hjælp af menstruation kan forårsage for tidlig aldring, forringelse af det generelle helbred og forårsage alkoholisme og impotens. Et temmelig ubehageligt sæt bivirkninger. Og alt fordi blod betragtes som en kraftfuld energimanipulator, der ikke kun kan tørre en person og ændre hans skæbne, men også forstyrre forløbet af efterkommere. Månedligt blod har i dets væsen også stort potentiale. Derfor udføres denne ritual bedst kun i det mest ekstreme tilfælde, når ingen andre sammensværgelser hjælper.

En kærlighedstro til månedligt blod adskiller sig radikalt fra andre ritualer. Effekten ligner kun en mandlig sædplot. En stærk bølge af seksuel aktivitet, der bliver den dominerende komponent i et par parforhold. I dette tilfælde falder indenlandske problemer og uenigheder i baggrunden. De, der havde en kærlighedstro til menstruation, bemærkede en høj aktivitet i sex i de første dage efter sammensværgelsen.

5 måder at fortryde en elsket ved menstruation

Blod fra en kvindes menstruationscyklus er en stærk ingrediens til hekseri. Fra forhenværende tid lavede hekse en kærlighedsfortryllelse for månedligt blod, hvilket tvang dem til at elske en person, der ikke bukkede under for besværet med cupid.

Hvad er styrke

Moderne tryllekunstnere har også kendskab til staveevne ved hjælp af den "hemmelige ingrediens." De rådgiver ikke om at udføre ritualet på egen hånd og hævder, at det er farligt. Men blandt folket er der måder at gennemføre en kærlighedsspion med menstruation på egen hånd, hvis dens mulige konsekvenser ikke stopper.

Et ritual med sit eget blod påvirker ikke sjælen. Virkningen af ​​at blive forelsket, hvilket normalt sker under påvirkning af naturlige kemiske processer i kroppen, vil ikke være. Men den fortryllede mand vil gløde af lidenskab og opleve en utrolig seksuel tiltrækning til kvinden, der fik kærligheden til at stave. Han kan bogstaveligt talt ikke modstå sine ønsker. Men udefra kan en mærkelig indflydelse på konspirationsobjektets opførsel være mistænksom. Et erfarent øje genkender tegn på en kærlighedstro.

Der er mange ceremonier for en elsket mands kærlighedsformular, men en sammensværgelse for menstruation står separat som det mest destruktive våben. Mennesker, der praktiserer appellen til mørke kræfter, siger, at resultatet af en sådan indvirkning på en person vil være i 90% af tilfældene. Blod vender direkte til blod ved at omgå alle energiskaller, inklusive beskyttelsesniveauerne for den menneskelige aura. Dog sammen med den ønskede effekt vil der helt sikkert være negative konsekvenser..

Vej fordele og ulemper

Beslutningen om at binde en elsket med magi er normalt et desperat skridt, når en kvinde ikke ser en anden udvej. At spille sådanne ting af kedsomhed eller blot indfald anbefales ikke af nogen af ​​dem, der mindst en gang gennemførte et sådant ritual. De mørke kræfter gør intet gratis, og beregningen kan være for grusom og komme hurtigere end forventet. Hvis du er i reflektionsstadiet, skal du sørge for, at de frugter, den magiske begivenhed bringer til dig, væsentligt vil overstige de mulige konsekvenser.

Plusser for plottet til menstruation:

  1. Ingredienserne er let tilgængelige, og det er meget enkelt at udføre det..
  2. Kærlighedsformular til menstruation giver næsten hundrede procent effekt af seksuel tilknytning.
  3. Handlingen begynder i de næste tre dage efter komplottet.
  4. Det tager lang tid at fjerne kærlighedsfortryllelsen, og det er svært at gøre.

I de fleste tilfælde er fordele og ulemper ikke ens. Beregningen kan ikke kun forstå den, der udfører ritualet, men også den mand, over hvilken det udføres. Her er hvad en ødelæggelse kan føre til.

Loven om energibesparelse fungerer også i magiens verden: Der er en modvirkning til enhver handling. Du bliver nødt til at betale for blodritualet med "blod" - enten din egen eller en blod pårørende. Ulykke vil være på hælene, muligvis endda dødelig.

En fortryllelse af menstruationsblod har udløbsdato - kun 2-3 måneder, og så bliver du nødt til at udføre et andet ritual. Og det hele tiden, mens du er interesseret i en person. Der er ingen måde at klikke en gang for alle.

Efter udsættelse for en person på energiniveauet kan der forekomme alvorlige ændringer i hans opførsel op til hverdagens vaner. Ofte begynder fortryllelse at drikke, mister interessen generelt for alt undtagen det, der udførte ritualet.

Efterkommere op til syvende generation i den mandlige linje kan blive påvirket. Der er stor sandsynlighed for katastrofe, hvis en forhekring og hendes valgte har en baby.

5 kærlighedsformularer

Om, hvordan man læser en sammensværgelse for at gøre en kærlighedsformular hjemme ved hjælp af menstruation, har været kendt siden antikken. Der er 5 foretrukne måder, der har tjent deres popularitet på grund af let udførelse..

Til vin

Blod er et magtfuldt magisk værktøj som vin. Sammen fungerer disse to ingredienser som en tidsbombe. Et væsentligt plus i farvenes lighed på disse komponenter, på grund af hvilken kærlighedens "cocktail" ikke ændrer farve og ikke skaber mistanke. Vin foretrækkes, men du kan tilføje blod til sammensætningen af ​​andre alkoholholdige drikkevarer med svag og middel styrke (øl, spiritus), når den valgte ikke ønsker at drikke druealkohol.
Du skal droppe 2 dråber blod i et glas vin og kaste en trylleformular over det:

"Blod er i mig, og du, slave (som navnet på den elskede kaldes), kom til mig!"

Og så 7 gange. Lad manden nu drikke den charmed væske. De, der drak denne bemærkning, at sammensværgelsen vil begynde at arbejde efter en uge eller to..

For mad

Menstruationens mest kraftfulde energipotentiale i 2 dage. De skal samles lidt og bruges i løbet af dagen, tilsættes et par dråber til mad. Når du tilføjer, skal du læse plottet for at fortryde fyren for månedligt blod:

”Mit blod, gå ind i slaven (den elskede navn). Lad kærlighed og lidenskab for mig, en slave (navnet på krigslukke), antændes og kun leve af mig. Ordet er min lov! Amen!"

Fodring med en kærlighedsskål fungerer normalt øjeblikkeligt, men varer ikke mere end en måned. I slutningen af ​​kærlighedsfortryllelsen vil følelser af den stiftbundne, der foregår riten, intensiveres tre gange. Hvis han følte sig irriteret eller hadet, vil resultatet til sidst skuffe dig. Du kan dele den "krydret" middag igen, og handlingen fortsætter.

Tør på en hvid klud

Tag et lille stykke naturligt hvidt stof (bomuld, linned). Brug for en dråbe menstruationsblod på den anden dag af menstruation, salve hendes væv og vent, indtil det tørrer. Efter dette, brænd et stykke stof og krydre med din elskede halvdel af den resulterende aske. Efter en uge skal du gentage sang fra den anden halvdel af asken, så bindingen er mere holdbar. Når manden er beruset, kan du markere indlægssålene i den valgte sko med blod. Du skal udtale visse ord:

”Huset vil være dit, du kan ikke komme ud af det”.

Tørhed i det fjerne.

Denne metode er velegnet til dem, der ikke har mulighed for at drikke eller fodre den valgte - hans tilstedeværelse er slet ikke påkrævet. Før du går i seng, skal du bruge din finger til at påføre en dråbe månedlig blod på din pande, ligge på sengen, lukke øjnene og drømme om genstanden for dit ønske. Forestil dig fremtiden i 15 minutter - din kærlighed, hvordan du vil leve godt med den. Gentag ritualet i 3 dage. Denne menstruationstørrer begynder at virke en uge senere fra den sidste dag, hvor den holdes, og du skal vente til den valgte sidder fast.

Love spell gift på et foto til menstruation.

Fotokortet har en persons energi på det. Derfor vil en kærlighedsformular på et foto til menstruation i en afstand i styrke være lige så effektiv som et ritual med tilstedeværelsen af ​​en valgt. Du bliver nødt til at samle blod, der frigives alle 2 dage af din periode indtil aftenen.

Når det bliver mørkt, tag et fotografi af den valgte og hæld alt blod på hans ansigt, så det er helt dækket. Fastgør derefter dit foto til det, så dine læber rører ved. Blod skal tørre mellem fotografierne ved at lime dem sammen. Lad dem tørre på et mørkt sted, hvor lyset ikke trænger igennem. Efter en måned, på den første dag af menstruationscyklussen, skal du fjerne de limede fotos og brænde i et rødt lyss flamme. Du kan ikke bruge den sorte farve på lyset - der vil være skade på jer begge.

Synd eller kampen for retfærdighed

Det menes, at i kærlighed er alle midler gode, og en kærlighedstro er kun et af de fejlsikre våben. Især når det kommer til, hvordan man fortaler en mand med en ritual med menstruation - dette betragtes slet ikke som en synd. Kvinder retfærdiggør ofte sig selv ved, at manden tilhører dem ved lov, hvilket betyder, at den voksende kulde i forhold er en fejl, der kan rettes ved magi. Men hovedårsagen er såret stolthed, som under dække af pseudo-retfærdighed ikke tillader os at se på situationen fra siden.

Kirken betragter syndigt som selve ideen om at forhekse - at pålægge en anden vilje til en anden person. De ønsker kun godt for deres elskede mand, men godt kan ikke komme med onde kræfter. Sandsynligvis savner en fortryllende kvinde den tid, hvor hun havde det godt med sin kæreste og ønsker at vende alt tilbage. Men forheksning kan ikke blive en tidsmaskine i et tidligere forhold. Du får kun lidenskab og sex, og med dem et enormt antal problemer.

Konerne, der gennemførte ritualet, rådes af præsten til at forstå sig selv: hvorfor manden mistede interessen, hvad der har ændret sig i forhold til kvinder til mænd. Og kona skal tilstå i kirken og modtage anbefalinger fra præsten, der fortæller dig, hvordan du kan redde dig selv og din mand fra synd. Men vil det være nok at fjerne skaden, når du skifter mening og vil annullere handlingen?

Modgift fra kærlighedsformularer

Hekser og energeterapeuter hævder, at kun de kan fjerne skader på tilknytning. Men du kan prøve at uafhængigt udføre ritualet om at slippe af med sammensværgelsen ved at følge de samme trin, som praktiserende tryllekunstnere gør. Dette er kun muligt med deltagelse af offer for korruption og hans ønske om at gennemføre et ritual.

Først skal du afgøre, hvem der gjorde bindingen og finde ud af ham, hvor længe riten og dens beskrivelse varede. Foretag en "kærligheds modgift", du har brug for den samme mængde tid. Dette er en af ​​de stærkeste metoder, der skal arbejde hurtigt..

Under hele ritualet skal en fordervet mand stå i midten af ​​rummet og læse ”Vor Fader” - når bønnen er forbi, begynde forfra. En anden person går rundt mod uret 32 ​​gange. Denne metode hjælper også fra det onde øje..
Meningen fra dem, der gennemgik dette

Inden du begynder ritualet, er det vigtigt at finde ud af anmeldelser af dem, der allerede har forsøgt at gøre en kærlighedsspion på månedligt blod. Dette fortæller et magisk forum.

Yana, 21 år:
”Jeg mødtes med en fyr omkring seks måneder, men det så ud til, at vi ikke havde noget alvorligt. Hun var sej med ham. Han var træt af min holdning, og han brød op med mig. Og så indså jeg, at jeg ikke kunne leve uden ham. I en artikel læste jeg om mange ritualer, men jeg kunne godt lide den, der var på vinen. Inviteret til en venlig middag. Jeg ved, mænd drikker ikke særlig vin, men jeg overtalte ham til at prøve. Det fungerer virkelig! Han begyndte at ringe, komme, give blomster og gaver. Og til tider blev han skarpt aggressiv: han kunne gribe fat i hånden til blå mærkerne, fordi jeg passede manden på gaden, smadrede den fremmede, der så på mig. Hans opmærksomhed blev så manisk, at jeg begyndte at frygte og skjule ham. Da han fandt mig, råbte han, at han ikke kunne leve uden mig eller begyndte at true, at han ville begå selvmord. Jeg forventede ikke, at når han tørres på vin, bliver personen så knyttet. Jeg ødelagde livet for ham og mig selv. ”.

Elena, 24 år gammel:
”Jeg ville virkelig have ham til at gifte sig med mig, men han kiggede slet ikke i min retning. Hun besluttede, hvis hun ikke ønsker det på en god måde, så vil uren styrke hjælpe mig. Hun gjorde en kærlighedsfortryllelse - til ingen nytte. Det begyndte at irritere ham endnu mere, og hun begyndte bogstaveligt talt at tørre af det. Hele tiden tænkte jeg på ham, stoppede endda med at spise, og depression dukkede op. Så begyndte problemerne med menstruation - enten at smøre ud eller ikke gå overhovedet. Læger vil ikke forstå
hvad der skete med mig. Nu går jeg til bedstemoren og prøver at løse problemet. Og jeg kan ikke forstå, hvorfor jeg havde brug for det. ”.

Hvis du ser, er der næppe en person, der har fundet sin feminine lykke gennem en kærlighedsformulering. Det er værd at tænke nøje: om det er nødvendigt at binde en mand uden kærlighed.

Anmeldelser af dem, der gjorde en kærlighedsformular for månedligt blod

En kærlighedstro til menstruation er en af ​​de mest populære og overkommelige for kvinder. At praktisere det anbefales dog ikke nogen. Som anmeldelser af dem, der har foretaget kærlighedsformularen for månedligt blod, og oplevelsen af ​​synske viser, er denne type kærlighedsformular meget farlig, både for offeret og for kunden. Eksperterne på vores hjemmeside udfører kun hvide kærlighedsformularer, så hvis du beder dem om at hjælpe dig med en kærlighedsformel, vil de simpelthen nægte dig. Imidlertid adresseres de ofte af mænd og kvinder, der har lidt af virkningerne af en kærlighedsspion på menstruationsblod. I denne artikel offentliggør vi på anmodning af eksperter og deres klienter reelle anmeldelser af dem, der elskede trylleformularer til menstruation.

Yana "Gør aldrig en kærlighedstaf for månedligt blod!"

For to år siden talte jeg med en fyr, som de mødte, men jeg kan ikke sige, at jeg havde følelser, for sjovt er det rent. Derefter forstod han alt og gik, og efter et stykke tid indså jeg, at jeg var vant til det og endda blev forelsket, jeg kede mig hele tiden. Hun forsøgte at skabe fred, erkendte sin kærlighed. Men selvfølgelig troede han ikke mere på mig og kontaktede ikke. Derefter besluttede jeg mig for en kærlighedstro til menstruation. Hun inviterede mig til at sidde med en flaske vin, ligesom venner, ikke mere. Nå, hun tilføjede blod der, som du ved. Vi sad og talte uden unødvendige følelser. I cirka tre uger var der overhovedet ingen nyheder fra ham. Og pludselig begyndte han at kalde sig selv et sted at konstant invitere. Først var jeg glad, men så på vagt.

Jeg lagde mærke til nogle ondskaber i det: For 5 minutter siden var jeg rolig, og så ville den blusse ud af det blå. Han blev meget aggressiv, slog engang min bekendtskab - som "han så forkert på mig." Han var frygtelig jaloux på mig, i denne tilstand kunne han gribe min hånd, så mærket ville forblive. Og så blev han pludselig den samme, undskyldte - han gav gaver, blomster, sagde, at han elsker mig. Men jeg havde endda en følelse af frygt ved siden af ​​ham. Jeg stoppede med at tage telefonen og skrev i sociale netværk, at hun havde det meget travlt i skolen. Han begyndte at jage, gik under huset som en rigtig galning. Jeg ændrede antallet og siderne af VK og på Facebook, jeg fandt det stadig overalt og begyndte at true mig, fordi jeg gemte mig for ham. Så ringede han og græd i telefonen (jeg ville aldrig have troet, at han var i stand til sådan noget). Det er virkelig skræmmende, det viser sig, at en person ødelagde sit liv og sig selv.

Derefter begyndte hun at skyde denne kærlighedsfortryllelse på forskellige måder, men det viste sig, at det er meget vanskeligere at fjerne den sorte kærlighedsformel end at gøre det. For nylig blev det her på webstedet endelig fjernet. Plus, de gjorde en masse forskellige ritualer både på mig og på hans foto, så vi endelig kan leve i fred. Jeg råder aldrig nogen til at lave en kærlighedsformular til menstruation! Og hvis du pludselig har brudt brænde, skal du øjeblikkeligt gå i kirken - fjern synden og udrens med det psykiske, så sørg for dig selv og offeret. Tak for Gud, at mand forsvandt fra mit liv, og de siger, at de endda fandt en pige. Meget glad for ham. Denne situation lærte mig meget. Og selvfølgelig tak til de tryllekunstnere, der arbejdede med mig og hjalp mig med at komme ud af dette..

Elena "Stave på blod underminerede helbredet"

Hun gjorde en kærlighedsspion for menstruation, i det mindste noget for en mand, og jeg fik endnu mere tilknytning til ham, op til det smertefulde ønske om kun at være sammen med ham og sundhedsmæssige problemer begyndte. Jeg græd konstant ud af det blå, depression blev min sædvanlige tilstand, jeg tabte en masse vægt. For kvinder begyndte problemer, der aldrig skete (livmoderblødning, erosion...)

Kort sagt, jeg led frygteligt på grund af min dumhed. Hver gang du gør noget, skal du huske konsekvenserne (og det ikke kun med magi). Nu arbejder jeg med Elysia for at fjerne den skade, jeg har gjort mig selv. Langsomt observerer jeg forbedringer. Jeg er glad for, at min eks viste sig at have en stærk energi og ikke virkede på ham. Du vil ikke ønske en sådan behandling mod fjenden. Jeg anbefaler kraftigt, at du ikke rod med kærlighedsformularer! Eller i det mindste først konsultere med eksperter.

lavede en kærlighedsspion på menstruationsblod. hvordan man fjerner det nu?

ret om blod og spørger. at smagen forblev.

Nej tak. Jeg ved det allerede. du skrev så meget, som du syntes passende. Jeg er ikke fuldstændig bebrejdende

  • Tak 1

så i så fald. og hvilken slags boghandel. Jeg har været her alene i 10 år nu

det er forståeligt. udgivelsesår??

Hvordan kan jeg leje det hos dig? for penge

her lort om ethvert emne. Jeg tror, ​​at forfatteren i det mindste ikke giver noget forband, men som et maksimum - put)))))

Vil du dele opskrifter? En blodplads med hvidløg. til mig

Jeg er ikke en af ​​dem, der er bange for noget eller gør dumme ting. og jeg vil ikke lege med Tsatsk. undskyld ordspil. intet sted kan jeg finde en bog, der er yngre end det 20. år. Jeg kan ikke skrive om mange ting til gennemgang.. bare.. generelt - jeg har virkelig brug for det. hvis det er - jeg er en af ​​dem, der hjælper, og ikke vice versa)

ja det er ikke godt. Jeg tror, ​​da forfatteren lavede lapellen lige sådan))))))))))))))

Kraften i den sorte bog

Navigationsmenu

Tilpassede links

Bekendtgørelse

Brugerinformation

Du er her »Power of the Black Book» Kærlighedsformularer i traditionen for den russiske Black Book. »Hvor farlige er kærlighedsformularer for månedligt blod?

Hvor farlige er kærlighedsformularer til menstruation??

Indlæg 1 til 24 af 24

2012-04-04 12:25:21

  • Nybegynder
  • Indsendt af: Lady Macbeth
  • Registreret: 2013-04-11
  • Invitationer: 0
  • 4 indlæg
  • Respekt: ​​[+ 0 / -0]
  • Positive: [+ 0 / -0]
  • Afholdes på forummet:
    12 timer 54 minutter
  • Sidste besøg:
    2014-09-09 12:11:29

Jeg hørte, at de gradvist forvandler en mand til en degenereret i ordets fulde forstand, er det værd at tro? Tak på forhånd

22013-04-12 01:51:09

  • Administrator Caroline De-V
  • Forfatter: Witch Warlock
  • Fra: St. Petersborg
  • Registreret: 04-04-2013
  • Invitationer: 0
  • Indlæg: 13040
  • Respekt: ​​[+ 295 / -1]
  • Positive: [+ 101 / -0]
  • Køn kvinde
  • Afholdes på forummet:
    2 måneder 1 dag
  • Sidste besøg:
    2020-04-27 17:29:57

Jeg hørte, at de gradvist forvandler en mand til en degenereret i ordets fulde forstand, er det værd at tro? Tak på forhånd

Afhænger af hvad.
Hvis du tankeløst hælder blod i en manns te og hvisker førsteklasses rim (der er mange af sådanne "konspirationer" på blod), så vil han naturligvis før eller senere flyve til både operatøren og hans offer.
Desuden skal de fleste af disse forme falske regelmæssigt en gang om måneden..

Del 32013-04-12 06:43:53

  • Nybegynder
  • Indsendt af: Kate
  • Registreret: 2013-04-12
  • Invitationer: 0
  • 2 indlæg
  • Respekt: ​​[+ 0 / -0]
  • Positive: [+ 0 / -0]
  • Afholdes på forummet:
    16 minutter
  • Sidste besøg:
    2014-08-22 18:42:30

Del

  • Aktivt medlem
  • Indsendt af: Lucky
  • Registreret: 2014-06-02
  • Invitationer: 0
  • Indlæg: 287
  • Respekt: ​​[+ 37 / -1]
  • Positive: [+ 7 / -2]
  • Afholdes på forummet:
    1 måned 12 dage
  • Sidste besøg:
    2017-01-02 03:21:18

Ikke kun den slags. Faktisk er en kærlighedsfortryllelse, pålæggelse af en andens vilje, at oprørere, en normal reaktion. Normalt skal tiden gå. En persons vilje er stærk, modstår)

2014-07-07-30 10:59:44

  • blokeret
  • Indsendt af: Raven
  • Registreret: 2013-08-05
  • Invitationer: 0
  • Indlæg: 398
  • Respekt: ​​[+ 107 / -3]
  • Positive: [+ 48 / -0]
  • Afholdes på forummet:
    12 dage 9 timer
  • Sidste besøg:
    2015-07-08 14:16:20

Hm kære damer.
Af en eller anden grund kan jeg ikke tjekke, men jeg var interesseret i et sådant spørgsmål.
Er opioidet for månedligt blod forskelligt fra den enkle opoin for blod? Af handling hastighed, effektivitet.
Hvis du havde erfaring, kan du dele?

Del 62014-07-31 01:50:52

  • Aktivt medlem
  • Indsendt af: Lucky
  • Registreret: 2014-06-02
  • Invitationer: 0
  • Indlæg: 287
  • Respekt: ​​[+ 37 / -1]
  • Positive: [+ 7 / -2]
  • Afholdes på forummet:
    1 måned 12 dage
  • Sidste besøg:
    2017-01-02 03:21:18

Hvis blod blot hældes uden en sammensværgelse, er dette sandsynligvis en tilfældighed.

2014-08-06 13:55:54

  • Deltager
  • Indsendt af: Giftig
  • Registreret: 2013-04-14
  • Invitationer: 0
  • 6 indlæg
  • Respekt: ​​[+ 1 / -0]
  • Positive: [+ 1 / -0]
  • Afholdes på forummet:
    56 minutter
  • Sidste besøg:
    2014-08-07 12:19:10

Hm kære damer.
Af en eller anden grund kan jeg ikke tjekke, men jeg var interesseret i et sådant spørgsmål.
Er opioidet for månedligt blod forskelligt fra den enkle opoin for blod? Af handling hastighed, effektivitet.
Hvis du havde erfaring, kan du dele?

På månedlig basis - hurtigere og mere kraftfuld. men også mere skadelig
Som et resultat kan den ramme hårdt på mave-tarmkanalens arbejde, stærkere end simpel opo-fodring, selv med almindeligt blod.
Hvis MCH-damen overhovedet ikke har noget (især som et sexobjekt) - det kan starte en fuld madforgiftning fra en sådan malkning, og hvis hun "fordøjer" den - den vildeste aggression
Hvis forholdet "før" er normalt - lidenskab, vild tiltrækning, jalousi, vanvittigt længsel.. kort sagt, blind kærlighed

Og alligevel er virkningen af ​​egileten på - andre kvinder i sex er normalt "berusede" grimme

Redigeret af Melissa (2014-08-06 14:21:25)

82014-08-18 00:56:20

  • Aktivt medlem
  • Indsendt af: Лина
  • Registreret: 2013-11-17
  • Invitationer: 0
  • Indlæg: 401
  • Respekt: ​​[+ 19 / -0]
  • Positive: [+ 13 / -0]
  • Køn kvinde
  • Afholdes på forummet:
    1 måned 5 dage
  • Sidste besøg:
    2016-03-12 05:27:28

Ja, mange sammensværgelser passer. Ja, du skal falske det hver måned. ikke nødvendigt at læse i 13 dage, kun 1 dag (13 gange at læse) for vand, honning, sukker. Ikke påkrævet. om måneden blod.
Jeg ville ikke blive månedlig; jeg har ikke brug for binære.
Ja, det fungerer hurtigere, stærkere, mere kraftfuld.
Uanset hvad, kan du ved at lave en ceremoni (hvilken som helst dæmonisk), lægge en flaske vand (åben) ved siden af ​​dig på alteret og arbejde, og derefter synge til genstanden (hæld det i drikke, mad), og effekten af ​​ceremonien vil være meget stærkere. Vand opfatter meget godt alle oplysninger. Men du skal opbevare på et mørkt sted. enten indpakket i mørke. en klud væk fra vibrationer (tv osv.), bedre i et spisekammer og væk fra sollys.

Del på 2016-01-27 06:47:17

  • Deltager
  • Indsendt af: Ami
  • Registreret: 2016-01-25
  • Invitationer: 0
  • 7 indlæg
  • Respekt: ​​[+ 0 / -0]
  • Positive: [+ 0 / -0]
  • Afholdes på forummet:
    1 dag 0 timer
  • Sidste besøg:
    2016-04-02 23:06:49

Men hvad kan du læse i sidste ende? hvad en sammensværgelse?

Del2016-01-28 21:03:14

  • Redaktør.
  • Indsendt af: Setoris
  • Registreret: 2013-04-05
  • Invitationer: 0
  • Indlæg: 5379
  • Respekt: ​​[+ 357 / -7]
  • Positive: [+ 353 / -0]
  • Afholdes på forummet:
    1 måned 17 dage
  • Sidste besøg:
    I dag 20:55:03

Men hvad kan du læse i sidste ende? hvad en sammensværgelse?

For eksempel "Beelzebub den gamle."
Mange sammensværgelser til fodring og drikkevand vil gøre..

Del112016-08-24 20:02:19

  • Nybegynder
  • Indsendt af: Katyunichka
  • Registreret: 2016-08-24
  • Invitationer: 0
  • 4 indlæg
  • Respekt: ​​[+ 0 / -0]
  • Positive: [+ 0 / -0]
  • Afholdes på forummet:
    52 minutter
  • Sidste besøg:
    2016-09-24 18:18:02

De siger, at du kan lave en kærlighedsformular for månedligt blod fra billedet, det fungerer?

Del

  • Redaktør.
  • Indsendt af: Setoris
  • Registreret: 2013-04-05
  • Invitationer: 0
  • Indlæg: 5379
  • Respekt: ​​[+ 357 / -7]
  • Positive: [+ 353 / -0]
  • Afholdes på forummet:
    1 måned 17 dage
  • Sidste besøg:
    I dag 20:55:03

lav en kærlighedsformular til månedligt blod i henhold til billedet, det vil fungere?

Ingen. Dette er intet mere end en anden myte..

Andel 13232

  • Nybegynder
  • Indsendt af: Katyunichka
  • Registreret: 2016-08-24
  • Invitationer: 0
  • 4 indlæg
  • Respekt: ​​[+ 0 / -0]
  • Positive: [+ 0 / -0]
  • Afholdes på forummet:
    52 minutter
  • Sidste besøg:
    2016-09-24 18:18:02

Og hvis en anden udover den rigtige person spiser mad med blod, hvis der ikke er nogen måde at tilføje det individuelt?

Del142016-08-25 16:08:01

  • Redaktør.
  • Indsendt af: Setoris
  • Registreret: 2013-04-05
  • Invitationer: 0
  • Indlæg: 5379
  • Respekt: ​​[+ 357 / -7]
  • Positive: [+ 353 / -0]
  • Afholdes på forummet:
    1 måned 17 dage
  • Sidste besøg:
    I dag 20:55:03

Og hvis en anden udover den rigtige person spiser mad med blod, hvis der ikke er nogen måde at tilføje det individuelt?

Hvis denne "nogen anden" ikke er operatøren selv, er det okay.
For information: Fodring, malkning

152016-08-25 16:46:36

  • Nybegynder
  • Indsendt af: Katyunichka
  • Registreret: 2016-08-24
  • Invitationer: 0
  • 4 indlæg
  • Respekt: ​​[+ 0 / -0]
  • Positive: [+ 0 / -0]
  • Afholdes på forummet:
    52 minutter
  • Sidste besøg:
    2016-09-24 18:18:02

Kære Setoris, og et andet spørgsmål, selve blodstøtten skal udføres på den voksende måne. Men blodet skal være friskt, det er nødvendigt, at perioderne går på tid på den voksende måne eller ej?

Del: 2016-06-08-25 17:38:32

  • Redaktør.
  • Indsendt af: Setoris
  • Registreret: 2013-04-05
  • Invitationer: 0
  • Indlæg: 5379
  • Respekt: ​​[+ 357 / -7]
  • Positive: [+ 353 / -0]
  • Afholdes på forummet:
    1 måned 17 dage
  • Sidste besøg:
    I dag 20:55:03

Kære Setoris, og et andet spørgsmål, selve blodstøtten skal udføres på den voksende måne. Men blodet skal være friskt, det er nødvendigt, at perioderne går på tid på den voksende måne eller ej?

Det er meget ønskeligt, at blodet er "frisk", derfor kan månens fase tolereres, skønt virkningen kan være svagere.

Del

  • Nybegynder
  • Indsendt af: Katyunichka
  • Registreret: 2016-08-24
  • Invitationer: 0
  • 4 indlæg
  • Respekt: ​​[+ 0 / -0]
  • Positive: [+ 0 / -0]
  • Afholdes på forummet:
    52 minutter
  • Sidste besøg:
    2016-09-24 18:18:02

Tak for info

18.06.2016-26 07:52:03

  • Redaktør.
  • Indsendt af: Setoris
  • Registreret: 2013-04-05
  • Invitationer: 0
  • Indlæg: 5379
  • Respekt: ​​[+ 357 / -7]
  • Positive: [+ 353 / -0]
  • Afholdes på forummet:
    1 måned 17 dage
  • Sidste besøg:
    I dag 20:55:03

Det er meget ønskeligt, at blodet er "frisk", derfor kan månens fase tolereres, skønt virkningen kan være svagere.

Det er måske værd at tilføje, at månens fase er tilladt at ofre, medmindre andet er angivet af rite-betingelserne.

Del2017-03-09 22:55:14

  • Administrator Caroline De-V
  • Forfatter: Witch Warlock
  • Fra: St. Petersborg
  • Registreret: 04-04-2013
  • Invitationer: 0
  • Indlæg: 13040
  • Respekt: ​​[+ 295 / -1]
  • Positive: [+ 101 / -0]
  • Køn kvinde
  • Afholdes på forummet:
    2 måneder 1 dag
  • Sidste besøg:
    2020-04-27 17:29:57

2018-02-02 01:20:05

  • Administrator Caroline De-V
  • Forfatter: Witch Warlock
  • Fra: St. Petersborg
  • Registreret: 04-04-2013
  • Invitationer: 0
  • Indlæg: 13040
  • Respekt: ​​[+ 295 / -1]
  • Positive: [+ 101 / -0]
  • Køn kvinde
  • Afholdes på forummet:
    2 måneder 1 dag
  • Sidste besøg:
    2020-04-27 17:29:57

Del212019-01-26 20:17:36

  • Administrator Caroline De-V
  • Forfatter: Witch Warlock
  • Fra: St. Petersborg
  • Registreret: 04-04-2013
  • Invitationer: 0
  • Indlæg: 13040
  • Respekt: ​​[+ 295 / -1]
  • Positive: [+ 101 / -0]
  • Køn kvinde
  • Afholdes på forummet:
    2 måneder 1 dag
  • Sidste besøg:
    2020-04-27 17:29:57

222020-02-02 19:15:15

  • Administrator Caroline De-V
  • Forfatter: Witch Warlock
  • Fra: St. Petersborg
  • Registreret: 04-04-2013
  • Invitationer: 0
  • Indlæg: 13040
  • Respekt: ​​[+ 295 / -1]
  • Positive: [+ 101 / -0]
  • Køn kvinde
  • Afholdes på forummet:
    2 måneder 1 dag
  • Sidste besøg:
    2020-04-27 17:29:57

232020-03-09 21:42:56

  • Administrator Caroline De-V
  • Forfatter: Witch Warlock
  • Fra: St. Petersborg
  • Registreret: 04-04-2013
  • Invitationer: 0
  • Indlæg: 13040
  • Respekt: ​​[+ 295 / -1]
  • Positive: [+ 101 / -0]
  • Køn kvinde
  • Afholdes på forummet:
    2 måneder 1 dag
  • Sidste besøg:
    2020-04-27 17:29:57

242020-04-27 14:12:11

  • Administrator Caroline De-V
  • Forfatter: Witch Warlock
  • Fra: St. Petersborg
  • Registreret: 04-04-2013
  • Invitationer: 0
  • Indlæg: 13040
  • Respekt: ​​[+ 295 / -1]
  • Positive: [+ 101 / -0]
  • Køn kvinde
  • Afholdes på forummet:
    2 måneder 1 dag
  • Sidste besøg:
    2020-04-27 17:29:57

Maj dag! Peace Labour kan. Sid derhjemme, lad dig ikke kede dig, og gør ikke gæld! Men seriøst vil karantenen slutte, og livet vil fortsætte. Det er vigtigt at være forberedt på ændringer med fravær af stagnation og negativitet i livet, for at kompensere for to måneders nedetid så hurtigt som muligt. Og vi, praksis, holder ikke op med at arbejde for dig - arbejde for at gendanne og forbedre dit liv.

● Vi tilbyder dig en ALTERNATIV OG INNOVATIV KONSEKVENSMETOD (PERSONLIG UDVIKLING), for hver situation og for hver individuel (INKLUDERER EN UNIK METODE TIL RETURERING AF DINE FAVORITTER - IKKE EN STAV, JEG TAGER KUN DET KUN).
Spørgsmål og detaljer - på WhatsApp: + 7-988-287-17-45 (Witch Warlock).
Der er ingen afstande for os! FREMMÅLET ER UNIK!

● Jeg minder dig også om, at jeg i april og maj (heksen Warlock) arbejder for dig - optagelse og modtagelse.
Ritualer til opfyldelse af ønsker, forbedring og etablering af personlige liv, harmonisering, ritualer om tiltrækningskraft og monetære ritualer; Sort bryllup, samt ceremonier, der bidrager til at ændre skæbensforløbet (afholdt 1 gang i et liv).

● Arbejdet udføres med obligatorisk rengøring inden ritualerne - rengøring med åbning af veje og restaurering af chakra-systemet (især efter og under en vanskelig nuværende situation med generel stress).

● Alt er fraværende, alt er online - for magi er der ingen forhindringer og afstande!
Ansøgninger accepteres på WhatsApp: + 7-988-287-17-45 (Witch Warlock).

OPMÆRKSOMHED! De, der skrev tidligere i mailen og ikke modtog et svar - dupliker dine beskeder på WhatsApp: + 7-988-287-17-45 (Witch Warlock).

Elsker stave for månedligt blod, der gjorde anmeldelser

Hvad får dig til at tro, at dette er en månedlig spell? Hvad er denne kærlighedsformulering. Vi kvinder kommer ofte med mænds smag. Jeg boede 2 år med en fyr, 12 år yngre end mig. Mange af hans kammerater sagde den samme ting om mig, som du gjorde om denne tante, da fyren var en fremtrædende + musiker - en offentlig person. Jeg drak ikke det, tro mig.

Trussel. Og de erstattede ham (min kæreste) efter den første aften med mig - dette er naturligt. Jeg sympatiserer med dig, jeg forstår, hvor smertefuldt det er. Tal med din mand, du kender ham godt, jeg tror, ​​at alt går i orden.

Jeg gentager igen - vi ved ikke noget om mænds smag. For dig er hun et monster, men måske attraktivt for ham. Måske smiler hun, og hun har huler. Måske er hendes stemme attraktiv. Måske lugter det godt fra hende. Måske har du opfundet alt for dig selv, og han sover ikke hos hende. Der er måske en tredje kvinde der (da denne er så forfærdelig, men han er sådan en æstetik). Hvad får dig til at tro, at hun var den første, der kom igen? Måske talte de i lang tid på arbejdet. År, seks måneder - det ved jeg ikke. Dette er nok til at opleve seksuel tiltrækning. At en mand kan være okay med sex med flere kvinder, håber jeg, er ikke en hemmelighed for dig?

Men jeg er stadig tilbøjelig til at tro, at du eller alle kom op med, eller er dette den tredje kvinde.

Du besvarede ikke spørgsmålet - hvorfor fik du ud af, at dette er en kærlighedstro til menstruation?

Anmeldelser af dem, der gjorde en kærlighedsformular for månedligt blod

Synd eller kampen for retfærdighed

Det menes, at i kærlighed er alle midler gode, og en kærlighedstro er kun et af de fejlsikre våben. Især når det kommer til, hvordan man fortaler en mand med en ritual med menstruation - dette betragtes slet ikke som en synd. Kvinder retfærdiggør ofte sig selv ved, at manden tilhører dem ved lov, hvilket betyder, at den voksende kulde i forhold er en fejl, der kan rettes ved magi. Men hovedårsagen er såret stolthed, som under dække af pseudo-retfærdighed ikke tillader os at se på situationen fra siden.

Kirken betragter syndigt som selve ideen om at forhekse - at pålægge en anden vilje til en anden person. De ønsker kun godt for deres elskede mand, men godt kan ikke komme med onde kræfter. Sandsynligvis savner en fortryllende kvinde den tid, hvor hun havde det godt med sin kæreste og ønsker at vende alt tilbage. Men forheksning kan ikke blive en tidsmaskine i et tidligere forhold. Du får kun lidenskab og sex, og med dem et enormt antal problemer.

Konerne, der gennemførte ritualet, rådes af præsten til at forstå sig selv: hvorfor manden mistede interessen, hvad der har ændret sig i forhold til kvinder til mænd. Og kona skal tilstå i kirken og modtage anbefalinger fra præsten, der fortæller dig, hvordan du kan redde dig selv og din mand fra synd. Men vil det være nok at fjerne skaden, når du skifter mening og vil annullere handlingen?

HASTIGHED PÅ MÅNEDSBLOD

De færreste forstår, at kærlighedens besvær på menstruationens blod og dens konsekvenser allerede gælder sort magi. Årsagen ligger i selve ritualets navn, fordi hvid magi slet ikke fungerer med blod. Derudover bærer blod, især menstruation, en enorm energiladning, der skyder et offer som en pik.

En sådan kærlighedsformulering er meget vanskelig at fjerne, og derudover har det en masse konsekvenser for både kunstneren, kunden og offeret. Samtidig er den skade, der påføres det fortryllende kraftsystem, meget stærkere end skadet for offeret.

Dette skyldes, at ved hjælp af denne kærlighedsformular undertrykker og ødelægger en kvinde faktisk mandens vilje og derved udløser et årsagsforhold eller karmisk gengældelse. For at fjerne en sådan kærlighedsformulering, er du nødt til at arbejde i to retninger på én gang - begge med den fortryllede og den fortryllede, rense energien fra begge.

HASTIGHED PÅ MÅNEDLIGE BLODKONSEKVENSER FOR DAMER

Hvilke konsekvenser har en spell på menstruation, der truer kvinderne selv, som således beslutter at binde en mand til sig selv? Ligegyldigt hvor paradoksalt det lyder, praktisk taget ingen i det mindste først.

Hvis en mand begynder at ødelægge en sådan kærlighedsfortryllelse fra den fysiske skal, starter kvinden fra energiskallen. Naturbeskyttelse svækkes, en person bliver mere tilbøjelig til onde øjne og virkningerne af negative programmer. Derudover begynder pendulet i et årsagsforhold langsomt men sikkert at svinge.

  • Først begynder mindre problemer at hælde på en fortryllende kvinde, og derefter større problemer.
  • Dette rejser det ganske logiske spørgsmål - er det muligt på en eller anden måde at undgå disse konsekvenser??
  • Det er muligt at undslippe, men kun en meget erfaren troldkvind kan gøre det, og selv det vil være mere som en forsinkelse før beregningen.

HASTIGHED PÅ MÅNEDSBLOD: IMPLIKATIONER FOR Både

Disse konsekvenser, der bærer en kærlighedsspion på menstruation for en mand, gælder også for en kvinde, der har forhekset ham. For eksempel, hvis en mand skylles ned, bliver en kvinde ufrivilligt kone til en alkoholiker.

Enhver konsekvens af en kærlighedstro, på en eller anden måde, vil ramme begge dele. for eksempel.

  • Hvis en gravid kvinde ophører med at forfalde en kærlighedsfortryllelse, mærkes mandens afsky også fuldt ud.
  • Og hans skjulte had og afsky.
  • På trods af tryllekunstneres sverge.
  • At en mand aldrig forlader dig efter en kærlighedstaf på et månedligt blod, husk, at han vil være sammen med dig, så længe kærlighedstalen varer.

Selvom du ved et eller andet mirakel kan smede en kærlighedsspion under graviditeten, skal du huske, at en kvindes reproduktionsalder er meget kort. Det er usandsynligt, at du vil være alene i 55-60 år gammel, fordi du fysisk ikke længere kan holde din mand på kæden af ​​kærlighedsformular for månedligt blod, hvilket kan have sådanne konsekvenser.

Sådan finder du ud af, at du har forhekset

Som enhver magisk indgriben kan en kærlighedsformulering til menstruation genkendes

Der er 2 aspekter, som du skal være opmærksom på. Dette er den mentale og fysiske tilstand af en mand

Næsten enhver kærlighedsformular hjælper med at trække vitalitet fra offeret. Som et resultat kan en mand begynde at ældes for tidligt, ser smertefuld, sløv. Impotens er ofte en bivirkning..

  • Et objekt, som en magisk effekt blev begået over, kan opføre sig ekstremt aggressivt.
  • Derudover både i relation til andre og i forhold til genstandens ønske.
  • Ofte ledsages en sådan aggression af overfald.
  • Denne opførsel forklares ganske enkelt.

En stave på menstruationsblod binder offeret stærkt til en bestemt pige fysisk, ofte kan hun også kontrollere hans sind. Men det er umuligt at dirigere en bestemt del af underbevidstheden. Det begynder at modstå, som et resultat, at offeret kan blive meget aggressivt..

En indikator på, at familiens hoved er blevet charmet, kan være alkoholisme. Især hvis manden ikke havde haft en afhængighed før. Dette er et karakteristisk træk ved enhver kærlighedsformulering. Hvis du ikke frigiver manden i tide fra de fjeder, der binder ham, kan han sove.

Derudover udvikler offeret lidelser i arbejdet i nogle organer:

  • maven;
  • lever
  • pancreas;
  • tarme;
  • galdeblære.

Hvis disse organer tidligere var et menneskes svage punkt, vil sygdommene være mere alvorlige. Ofte udvikles mavesår, tumorer, nyresten begynder at dannes.

Hvad er en kærlighedsformular til menstruation, og hvordan man gør den

Jeg advarer dig med det samme, denne type kærlighedsformular vil ikke forårsage lys og ren kærlighed til dig i hjertet af din valgte. Det er bare tilknytningen til den person, der er fascineret for dig, og hvis hans energi er stærk, skal det månedlige ritual gentages på ny, ellers vil dens virkning svækkes med tiden. Generelt kan en sådan kærlighedsspion vare i op til 7 år.

Der er hyppige tilfælde, hvor en fortryllet mand med tiden begyndte at hader sin ufrivillige valgte, da han forstod, at han ikke elskede hende, men ikke kunne leve uden hende. Kan dette kaldes et lykkeligt forhold? Næsten. Men jeg vil ikke diskutere etikken i sådan en kærlighedsfortryllelse og den aktuelle situation. Bare glem ikke, at ansvaret for alle dine handlinger udelukkende hviler på dig.

Hvis vi taler direkte om kærlighedsfortryllelsen, har du brug for dit blod indsamlet på den tredje menstruationsdag for det. En vis sammensværgelse skal læses på den, derefter blandes i mad eller drikke (rødvin er bedst) og lad din valgte spise eller drikke.

Du kan læse blodet for forskellige muligheder for sammensværgelser, for eksempel en af ​​dem:

”Indtast mit blod, gå ind (navnet på den fortryllede), vække lidenskab for mig i ham! Spild over hans krop, blusse op med lidenskabens varme! Lad min krop føle sig varm, kun et længsel efter mig. Så for evigt vil ingen magt adskille os fra (navnet på den fortryllede)! ”.

Hvis du ikke har mulighed for at drikke den valgte, da han er langt væk eller ikke accepterer at acceptere noget fra dine hænder, kan ritualet udføres ved hjælp af et fotografi. For at gøre dette skal du droppe det charmed blod på et billede i hjertets område i stedet for at tilføje det til mad eller drikke.

I nogle tilfælde kan det for et udtalt varigt resultat være nødvendigt at gennemføre ritualet i flere måneder, da den fortryllede kan have naturlig eller magisk beskyttelse mod indflydelse udefra, eller du har lige gjort noget forkert. Og vigtigst af alt, glem ikke om indløsningen! Faktisk forklarer deltageren under kaldenavnet Magiuss stort set i en tilgængelig form, hvordan man gør det: hvordan man foretager et køb.

Faktisk vil jeg på eksemplerne på nogle stillinger fra deltagerne på vores forum overveje lignende situationer.

Mulige konsekvenser af en fortryllelse på menstruationsblod

De fleste professionelle tryllekunstnere synes, at kærlighedsfortryllelsen ved hjælp af månedligt blod er farligt. Hvis ceremonien ikke gennemføres korrekt eller i tilfælde af en mislykket kombination af omstændigheder, kan en kærlighedsspion føre til negative konsekvenser.

Først og fremmest kan offeret for en kærlighedsformulering have alvorlige sundhedsmæssige problemer. Mest sandsynligt kan mystiske sygdomme, som moderne medicin ikke kan diagnosticere, begynde at udvikle sig. På baggrund af sygdomme, der ikke kan behandles, vil en mand meget hurtigt begynde at ældes. Fra siden ser det ud til, at vital energi forlader hans krop. At være en lang tid under påvirkning af en kærlighedsfortryllelse på det månedlige blod, falder en mand i depression, og han ophører med at interessere verden omkring ham.

Meget hyppige konsekvenser af denne type kærlighedsformular er impotens og alkoholisme. Desuden er sugen efter et glas uforklarlig, og det er umuligt at slippe af med det. Andre farligere patologiske vaner kan komme for alkoholisme, hvilket vil være vanskeligt at slippe af med..

Hvis du holder en mand ved din side med magt, konstant foretager en kærlighedsspion på et månedligt blod, uden at forsøge at vække oprigtige følelser i ham, vil vågent med tiden vågne op i hans sjæl. Forsøger at beskytte sig selv på et underbevidst niveau kan han endda engagere sig i overfald. Denne opførsel er forståelig. Manden forstår, at han ikke kan bryde den fysiske forbindelse med kvinden, men det underbevidste sind presser ham til i det mindste at gøre noget for at bryde de tvangsmæssige og unaturlige bånd.

Hvis en person har en stærk naturlig energi, kan han have stærke reaktioner, efter at han har gennemgået et energiangreb. Det kunne være:

Men sådanne symptomer forsvinder meget hurtigt. I de første øjeblikke vil det være karakteristisk at indse, at tankerne i hovedet er forvirrede, og et slør er dukket op foran øjnene. På baggrund af sådanne uforståelige fornemmelser opstår et uimodståeligt ønske om at være i nærheden af ​​kvinden, der fascinerede ham.

Sammenfattende kan vi systematisere de vigtigste konsekvenser af en besværgelse af månedligt blod, der har været brugt i lang tid:

  • Patologier i fordøjelsessystemet udvikler sig. Der er stor sandsynlighed for at udvikle en mavesår i tolvfingertarmen, problemer med leveren og bugspytkirtlen.
  • Forstyrrelser i kønsorganet, der ofte fører til impotens.
  • Udviklingen af ​​afhængighed.
  • Ændring af en mands karakter.

Modgift fra kærlighedsformularer

Hekser og energeterapeuter hævder, at kun de kan fjerne skader på tilknytning. Men du kan prøve at uafhængigt udføre ritualet om at slippe af med sammensværgelsen ved at følge de samme trin, som praktiserende tryllekunstnere gør. Dette er kun muligt med deltagelse af offer for korruption og hans ønske om at gennemføre et ritual.

Først skal du afgøre, hvem der gjorde bindingen og finde ud af ham, hvor længe riten og dens beskrivelse varede. Foretag en "kærligheds modgift", du har brug for den samme mængde tid. Dette er en af ​​de stærkeste metoder, der skal arbejde hurtigt..

Under hele ritualet skal en fordervet mand stå i midten af ​​rummet og læse ”Vor Fader” - når bønnen er forbi, begynde forfra. En anden person går rundt mod uret 32 ​​gange. Denne metode hjælper også fra det onde øje..
Meningen fra dem, der gennemgik dette

Inden du begynder ritualet, er det vigtigt at finde ud af anmeldelser af dem, der allerede har forsøgt at gøre en kærlighedsspion på månedligt blod. Dette fortæller et magisk forum

Yana, 21 år:
”Jeg mødtes med en fyr omkring seks måneder, men det så ud til, at vi ikke havde noget alvorligt. Hun var sej med ham. Han var træt af min holdning, og han brød op med mig. Og så indså jeg, at jeg ikke kunne leve uden ham. I en artikel læste jeg om mange ritualer, men jeg kunne godt lide den, der var på vinen. Inviteret til en venlig middag. Jeg ved, mænd drikker ikke særlig vin, men jeg overtalte ham til at prøve. Det fungerer virkelig! Han begyndte at ringe, komme, give blomster og gaver. Og til tider blev han pludselig aggressiv: han kunne gribe en hånd om blå mærker, fordi jeg passede en mand på gaden, smadrede en fremmed, der så på mig

Hans opmærksomhed blev så manisk, at jeg begyndte at frygte og skjule ham. Da han fandt mig, råbte han, at han ikke kunne leve uden mig eller begyndte at true, at han ville begå selvmord

Jeg forventede ikke, at når han tørres på vin, bliver personen så knyttet. Jeg ødelagde livet for ham og mig selv. ”.

Elena, 24 år gammel:
”Jeg ville virkelig have ham til at gifte sig med mig, men han kiggede slet ikke i min retning. Hun besluttede, hvis hun ikke ønsker det på en god måde, så vil uren styrke hjælpe mig. Hun gjorde en kærlighedsfortryllelse - til ingen nytte. Det begyndte at irritere ham endnu mere, og hun begyndte bogstaveligt talt at tørre af det. Hele tiden tænkte jeg på ham, stoppede endda med at spise, og depression dukkede op. Så begyndte problemerne med menstruation - enten at smøre ud eller ikke gå overhovedet. Læger vil ikke forstå
hvad der skete med mig. Nu går jeg til bedstemoren og prøver at løse problemet. Og jeg kan ikke forstå, hvorfor jeg havde brug for det. ”.

Hvis du ser, er der næppe en person, der har fundet sin feminine lykke gennem en kærlighedsformulering. Det er værd at tænke nøje: om det er nødvendigt at binde en mand uden kærlighed.

Elsker stave til menstruation, hvordan man gør det rigtigt

For at gøre en kærlighedsformular til menstruation er det ikke nødvendigt at søge hjælp til en professionel heks. Du kan selv gennemføre ceremonien, det er ganske enkelt. Men på trods af dette kan en sådan kærlighedsformular ofte ikke fjernes, og endda stærke troldkvinder kan ikke hjælpe offeret.

Der er flere varianter af kærlighedsformular ved hjælp af menstruationsblod. Det enkleste ritual er, at en kvinde skal dryppe sit eget blod på et hvidt lærred og tørre pletten. Herefter skal stoffet brændes, den indsamlede aske sættes til drikken og gives til offeret for at drikke det..

Ofte bruges rødvin i ritualer. En pige skal dryppe 2 dråber blod i det og 7 gange
trylleformular:

Vin bruges i et andet ritual. Det er nødvendigt at dryppe et jævnt antal dråber blod i drikken og sige 2 gange:

Ikke kun at drikke, men også mad bruges til at vinde offerets hjerte. Blod føjes til mad med ordene:

Denne ritual betragtes som en af ​​de mest almindelige og effektive. Resultatet begynder at vises meget hurtigt, og det er næsten umuligt at fjerne denne stærke kærlighed til menstruation. Nu ved du hvordan du laver en kærlighedsformular på dit månedlige blod korrekt for at få den ønskede effekt.

Hvad er styrke

Moderne tryllekunstnere har også kendskab til staveevne ved hjælp af den "hemmelige ingrediens." De rådgiver ikke om at udføre ritualet på egen hånd og hævder, at det er farligt. Men blandt folket er der måder at gennemføre en kærlighedsspion med menstruation på egen hånd, hvis dens mulige konsekvenser ikke stopper.

Et ritual med sit eget blod påvirker ikke sjælen. Virkningen af ​​at blive forelsket, hvilket normalt sker under påvirkning af naturlige kemiske processer i kroppen, vil ikke være. Men den fortryllede mand vil gløde af lidenskab og opleve en utrolig seksuel tiltrækning til kvinden, der fik kærligheden til at stave. Han kan bogstaveligt talt ikke modstå sine ønsker. Men udefra kan en mærkelig indflydelse på konspirationsobjektets opførsel være mistænksom. Et erfarent øje genkender tegn på en kærlighedstro.

Der er mange ceremonier for en elsket mands kærlighedsformular, men en sammensværgelse for menstruation står separat som det mest destruktive våben. Mennesker, der praktiserer appellen til mørke kræfter, siger, at resultatet af en sådan indvirkning på en person vil være i 90% af tilfældene. Blod vender direkte til blod ved at omgå alle energiskaller, inklusive beskyttelsesniveauerne for den menneskelige aura. Dog sammen med den ønskede effekt vil der helt sikkert være negative konsekvenser..

Konsekvenserne af en kærlighed stave på månedligt blod, uanset om sådanne ofrenes kærlighed

Hvis en kvinde ved, hvordan man charmerer en mand med sine perioder, bør konsekvenserne også kendes hende. Når alt kommer til alt efter ritualet ændres ikke kun offerets tilstand, men også kunden. Tilbagesendingen er ret kraftig og spreder sig over 2 områder:

Et tilbageslag kan gå over blodet. Dette betyder, at blod pårørende til den, hvis blod blev brugt til ceremonien, skal betale for hekseri. Dette fænomen er ekstremt sjældent, men glem ikke en bivirkning..

  • Normalt forekommer et slagtilfælde, hvis en gravid kvindes blod er blevet brugt.
  • Menstruation kan fortsætte i 1-3 måneder efter graviditet.
  • Det er strengt forbudt at bruge dette blod til ritual.
  • Ellers er det sandsynligt, at kundens børn vil betale for riten..

Den urogenitale sfære påvirkes oftere. Den bagerste strejke kan være mindre og manifest som trast. Men hvis kærlighedsfortryllelsen fjernes gennem kirkegården, er det meget muligt udviklingen af ​​alvorlige sygdomme. Derudover kan slaget gå til nyrerne..

TALE OM MÅNEDLIGE BLODKONSEKVENSER FOR Mænd

Intet passerer upåagtet hen og uden spor. Hvis en mand blev fortryllet, skulle man ikke tro, at hele effekten af ​​kærlighedsfortryllelsen vil være begrænset til dette. En eller anden måde, før eller senere sprænger andre ud.

De meget mindre behagelige effekter af en kærlighedsformular på menstruation. For eksempel impotens. Det ser ud til, hvad har dette at gøre med det? Når alt kommer til alt, hvis der er foretaget en kærlighedsfortryllelse, betyder implication tydeligt et seksuelt forhold til offeret. Men ikke så simpelt.

Over tid begynder bindingen at forstyrre den normale strøm af energi, hvilket fører til impotens.

Derudover er tilfælde af begyndende alkoholisme hos mænd ikke ualmindelige. Oftest sker dette, når menstruationsblod hældes i alkohol. I dette tilfælde, når mandens elsystem bliver træt af at "kæmpe" med det negative kærlighedsformularprogram, bruges underbevidstheden. Faktisk “løber” en charmeret mand ud i alkohol, ind i binge, for ikke at mærke programmets ødelæggende virkning.

Med alt dette er sundhedsmæssige problemer langt fra alt, hvad der venter en charmeret mand. På trods af kraften i en kærlighedstaf til månedligt blod, har den ganske bestemte grænser og varighed. For eksempel skal der tilføjes blod hver måned. I betragtning af den stiftbundne forøgede seksuelle aktivitet, kan det ske, at en kvinde bliver gravid, hvilket betyder, at ”fodring” stopper.

  • I bedste fald vil manden begynde at føle en uforståelig afsky for sin kæreste, og i værste fald - at lugte rått kød fra hende.
  • Efter dette er det naturligvis sjældent, når forholdet til de forhekste fortsætter.
  • Derfor advarer mange tryllekunstnere om, at denne kærlighedsformular ikke er egnet til dem, der ønsker at oprette en familie med et offer for en kærligheds spell.

Fordelene og ulemperne ved menstruationsmetoden

En stave på menstruationsblod er en af ​​de mest effektive og kraftfulde. Men som alle andre kærlighedsformularer har det fordele og ulemper. Fordelene ved metoden inkluderer:

  • Enkelhed. Kan gøre det selv.
  • Manglende lagerbeholdning. Ingen materielle omkostninger, intet at købe.
  • Resultatet manifesteres hurtigt.

Disse fordele gør metoden populær, men der er et tilstrækkeligt antal ulemper, som skal huskes, før man fortsætter med en kærlighedsspil. Ved ulemper inkluderer:

  1. Kort resultat.
  2. Riten skal gentages over tid, hvis effekten skal udvides.
  3. Væsentlige bivirkninger, der kan påvirke helbredet.
  4. Tilbageslag - opstår, når kærlighedsfortryllelsen fjernes.

En stave, der bruger menstruationsblod, har ganske gode fordele, men også ubehagelige ulemper. Det tilrådes at gøre det kun, når du har brug for et hurtigt resultat i en kort periode. Ellers kan du bruge ritualer, der har en længere effekt. Hvis du ikke er sikker på dine evner, er det bedre ikke at eksperimentere, men at stole på en professionel, der vil udføre ritualet og gøre alting rigtigt

Vej fordele og ulemper

Beslutningen om at binde en elsket med magi er normalt et desperat skridt, når en kvinde ikke ser en anden udvej. At spille sådanne ting af kedsomhed eller blot indfald anbefales ikke af nogen af ​​dem, der mindst en gang gennemførte et sådant ritual. De mørke kræfter gør intet gratis, og beregningen kan være for grusom og komme hurtigere end forventet. Hvis du er i reflektionsstadiet, skal du sørge for, at de frugter, den magiske begivenhed bringer til dig, væsentligt vil overstige de mulige konsekvenser.

Plusser for plottet til menstruation:

  1. Ingredienserne er let tilgængelige, og det er meget enkelt at udføre det..
  2. Kærlighedsformular til menstruation giver næsten hundrede procent effekt af seksuel tilknytning.
  3. Handlingen begynder i de næste tre dage efter komplottet.
  4. Det tager lang tid at fjerne kærlighedsfortryllelsen, og det er svært at gøre.

I de fleste tilfælde er fordele og ulemper ikke ens. Beregningen kan ikke kun forstå den, der udfører ritualet, men også den mand, over hvilken det udføres. Her er hvad en ødelæggelse kan føre til.

Loven om energibesparelse fungerer også i magiens verden: Der er en modvirkning til enhver handling. Du bliver nødt til at betale for blodritualet med "blod" - enten din egen eller en blod pårørende. Ulykke vil være på hælene, muligvis endda dødelig.

Efter udsættelse for en person på energiniveauet kan der forekomme alvorlige ændringer i hans opførsel op til hverdagens vaner. Ofte begynder fortryllelse at drikke, mister interessen generelt for alt undtagen det, der udførte ritualet.

Efterkommere op til syvende generation i den mandlige linje kan blive påvirket. Der er stor sandsynlighed for katastrofe, hvis en forhekring og hendes valgte har en baby.